2842025080 4ο χλμ Ιεράπετρας - Γρα Λυγιάς, Ιεράπετρα eurofen7@gmail.com

 

 

EUROFEN - ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ
Κουφώματα Αλουμινίου & Συνθετικά | Ιεράπετρα Κρήτη


 

Η οικογενειακή επιχείρηση ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ δημιουργήθηκε το 1981 στην Ιεράπετρα και δραστηριοποιείται στο χώρο των συνθετικών κουφωμάτων και αλουμινίου. 

Έπειτα από χρόνια, ο Καλαϊτζάκης Δημόκριτος του Αντωνίου έφτιαξε τη δική του εταιρεία στη Ιεράπετρα, με νέες καινοτόμες ιδέες στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Κατάφερε να επεκταθεί και σε άλλους νομούς (Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Χανιά) και να δημιουργήσει ένα αξιόλογο όνομα, τόσο στο νομό Λασιθίου, όσο και εκτός. Περισσότερα

 

 

Υψηλή ποιότητα

Υψηλή ποιότητα

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, επιτρέποντάς μας να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση.

Ποικίλες εφαρμογές

Ποικίλες εφαρμογές

Εξυπηρετούμε κύριες και εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Μοναδικό design

Μοναδικό design

Μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών προσφέροντάς σας λύσεις λειτουργικές και καλαίσθητες.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μένουμε πάντα στο πλευρό σας και μετά το πέρας των εργασιών με υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης κουφωμάτων, καθώς και των συστημάτων ρολού και σήτας, με άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ